Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hijsklus Alphen aan de Rijn was ‘amateurisme’ (video)

DEN HAAG

De hijskranen die in augustus vorig jaar in Alphen aan de Rijn omvielen stonden al vanaf het begin niet stabiel op de pontons. Het omvallen van de kranen was daardoor onvermijdelijk, zelfs een vlekkeloze uitvoering van het werk had dit volgens de Onderzoeksraad voor Veiligheid niet kunnen voorkomen. Voorzitter Tjibbe Joustra spreekt van ‘onbegrijpelijk amateurisme’.

1 / 1
Hijsklus Alphen aan de Rijn was ‘amateurisme'

Hijsklus Alphen aan de Rijn was ‘amateurisme'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • L.A. Verburg

    Of beter nog… pontons met spudpalen.

  • P. de Keyser

    Ze moesten hier inderdaad kranen genomen hebben op rupsbanden en pontons waarvan men de ballast kan regelen als ze beginnen over te hellen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook