Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Koning Filip opent grootste sluis ter wereld (video)

ANTWERPEN

Bijna heel het Antwerps, Vlaams en Belgisch establishment was vrijdagochtend 10 juni present op de Kieldrechtsluis toen koning Filip daar op de rode knop drukte om het nieuwe kunstwerk officieel in werking te stellen. In de sluis lag de Italiaanse roro Grande Lagos van de Grimaldi-rederij, met sleepboten voor en achter, klaar voor de eerste schutting.

1 / 2
Koning Filip opent grootste sluis ter wereld

Koning Filip opent grootste sluis ter wereld

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook