Doorvaart Parijs gestremd

Ook in Frankrijk heeft de hevige regenval van afgelopen week tot overstromingen en stremmingen voor de scheepvaart geleid. Noord- en Midden-Frankrijk werden het zwaarst getroffen, maar ook in het oosten stegen de rivieren.

Doorvaart Parijs gestremd

Terwijl het water in het noorden woensdag alweer begon te zakken, kwam de Seine nog hard op. Woensdagmiddag werd de doorvaart van Parijs gestremd. Tegen het weekend wordt hier de hoogste waterstand verwacht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Doorvaart Parijs gestremd | Schuttevaer.nl

Doorvaart Parijs gestremd

Ook in Frankrijk heeft de hevige regenval van afgelopen week tot overstromingen en stremmingen voor de scheepvaart geleid. Noord- en Midden-Frankrijk werden het zwaarst getroffen, maar ook in het oosten stegen de rivieren.

Doorvaart Parijs gestremd

Terwijl het water in het noorden woensdag alweer begon te zakken, kwam de Seine nog hard op. Woensdagmiddag werd de doorvaart van Parijs gestremd. Tegen het weekend wordt hier de hoogste waterstand verwacht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer