Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Urker kotter vaart vernieuwde Lorentzsluis in stremming (video)

KORNWERDERZAND

De Lorentzsluis bij de Afsluitdijk, die vrijdagavond 22:00 uur werd heropend na een grote renovatie, werd zaterdagmiddag alweer gestremd. De Urker kotter UK33 Willempje Hoekstra is tegen de vloeddeur van de grote kolk gevaren, naar verluidt doordat de keerkoppeling bleef hangen. De sluis is daarbij zwaar beschadigd.

1 / 1
Urker kotter vaart vernieuwde Lorentzsluis in stremming (video)

Urker kotter vaart vernieuwde Lorentzsluis in stremming (video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook