Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hamburg besteedt recordbedrag aan verplaatsing van bagger

HAMBURG

Het havenbedrijf Hamburg heeft in 2015 het recordbedrag van 85 miljoen euro besteed aan het uitbaggeren van de haveningangen en havens. Dat is 30% meer dan in 2014 toen 66 miljoen werd uitgegeven. De plaatselijke SPD spreekt er schande van en voorspelt dat op deze manier het havenbedrijf Hamburg Port Authority in problemen komt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook