Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Duitse sluizen aan eind van hun Latijn

BERLIJN

Alle West-Duitse sluizen en stuwen verkeren in slechte tot zeer slechte staat. Ze zijn dringend aan reparatie of vervanging toe. Dat heeft de Duitse Bondsregering bevestigd naar aanleiding van parlementaire vragen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.C Hagens

    Op het Wesel Datteln Kanaal zijn het niet alleen de sluizen, het pand tussen Friedrichsfeld en Hunxe is te smal voor grotere verbanden, de staat van de damwanden laat ook te wensen over, het pand boven Dorsten tot Marl is ook aan verbreding toe, grotere eenheden mij best, het is de vooruitgang die houd je niet tegen, maar dan wel het vaarwater aanpassen.
    Dat de Sluizen in een erbarmelijke staat waren wisten de meeste schippers al jaren, nu zal de politiek dat niet weten, gaan ze voor een kapitaal cameras ophangen en afstandbediening maken, om er nu achter te komen dat de sluizen vernieuwd moeten worden, zal zeggen WSA leg eens klachtenbrieven neer bij sluizen dan wordt je door de gebruiker geinformeerd, kost niets en je weet het uit eerste hand.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook