Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Antwerpen benoemt stadshavenmeester

ANTWERPEN

Het oude havengedeelte in Antwerpen ten zuiden van de Siberiabruggen, ook bekend als ’t Eilandje, behoort niet langer tot het zeehavengebied, maar heet voortaan Stedelijk Havengebied of Stadshaven. Hiervoor werd een apart ontwikkelingsplan opgesteld. De Antwerpse gemeenteraad richtte er een Stadshavendienst voor op en stelde Werner Weijts aan als stadshavenmeester.

1 / 1
Antwerpen benoemt stadshavenmeester

Antwerpen benoemt stadshavenmeester

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook