Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

WSA vult gat dat zoutschip Albis in Elbe sloeg

DRESDEN

Het in maart voor de Albertbrücke op de Elbe bij Dresden dwarsgevallen zoutschip Albis heeft meer schade aan de rivierbodem veroorzaakt dat werd verwacht. Daar waar het schip lag is tussen de één meter en 1,60 meter grind weggespoeld.

1 / 1
WSA vult gat dat zoutschip Albis in Elbe sloeg

WSA vult gat dat zoutschip Albis in Elbe sloeg

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook