Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kribverlaging en langsdammen klaar

TIEL

Rijkswaterstaat (RWS) heeft vorige week de verlaagde kribben en de nieuwe langsdam in de Waal officieel opgeleverd. Tussen Nijmegen en Gorinchem zijn 462 kribben verlaagd en er is een 10 kilometer lange langsdam gebouwd.

1 / 1
Kribverlaging en langsdammen klaar

Kribverlaging en langsdammen klaar

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • M Smitsman

    Vooral tegenover de uitvaart van Tiel is het ideaal zo’n langsdam…

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook