Binnenvaart betaalt rekening containerstaking

De binnenvaart lijdt ook deze week nog tienduizenden euro’s per dag vervolgschade door de 24-uurs staking op 7 en 8 januari bij de containerterminals in Rotterdam. Vertragingen, vooral bij de ECT-terminals Delta en Euromax, lijken nog weken te gaan duren. Dat meldt Logistiek Intermodaal Netwerk (Linc), het netwerk van de CBRB-containeroperators en de Vito-inland terminals.

Vier tot zeven dagen vertraging per schip

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Binnenvaart betaalt rekening containerstaking | Schuttevaer.nl

Binnenvaart betaalt rekening containerstaking

De binnenvaart lijdt ook deze week nog tienduizenden euro’s per dag vervolgschade door de 24-uurs staking op 7 en 8 januari bij de containerterminals in Rotterdam. Vertragingen, vooral bij de ECT-terminals Delta en Euromax, lijken nog weken te gaan duren. Dat meldt Logistiek Intermodaal Netwerk (Linc), het netwerk van de CBRB-containeroperators en de Vito-inland terminals.

Vier tot zeven dagen vertraging per schip

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer