Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Mobeye’ voor veiliger Kanaleneiland

UTRECHT

Een speciaal kastje aan boord van binnenvaartschepen, die aanmeren in de Utrechtse wijk Kanaleneiland, moet zorgen dat inbrekers op heterdaad betrapt worden. De laatste tijd wordt er vaker ingebroken aan boord, maar het lukt de politie maar zelden de daders te pakken.

1 / 1
‘Mobeye' voor veiliger Kanaleneiland

‘Mobeye' voor veiliger Kanaleneiland

De ‘Mobeye’ wordt geïnstalleerd op het schip en stuurt bij de signalering van een beweging een stil alarm naar de politie. Die rukt direct uit met meerdere wagens, om zo de dief geen kans te geven van boord te vluchten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook