Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overnachtingshaven Giesbeek moet in 2020 gereed zijn

DEVENTER

Ingenieurs- en adviesbureau Witteveen+Bos gaat voor Rijkswaterstaat de plannen uitwerken voor de nieuwe overnachtingshaven in Giesbeek aan de IJssel. In de haven komen ligplaatsen voor zeventien binnenvaartschepen. De nieuwe overnachtingshaven moet in 2020 klaar zijn.

1 / 1
Overnachtingshaven Giesbeek moet in 2020 gereed zijn

Overnachtingshaven Giesbeek moet in 2020 gereed zijn

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook