Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Nieuwe havenmeester Amsterdam: Marleen van de Kerkhof

AMSTERDAM [update]

Marleen van de Kerkhof is met ingang van 15 september benoemd tot havenmeester van Amsterdam, Rijkshavenmeester IJmond en Directeur Centraal Nautisch Beheer. Zij volgt Janine van Oosten op.

1 / 1
Nieuwe havenmeester Amsterdam: Marleen van de Kerkhof

Nieuwe havenmeester Amsterdam: Marleen van de Kerkhof

Marleen van de Kerkhof (1975) werkt sinds 2007 voor Havenbedrijf Amsterdam NV onder meer als clustermanager Marketing en Projectmanagement. In die rol was zij verantwoordelijk voor beleidsontwikkeling op het gebied van vestigingsklimaat, duurzaamheid/maatschappelijk verantwoord ondernemen, arbeidsmarkt en scholing, tarifering en achterlandlogistiek.

Intensiveren en uitbouwen

Marleen van de Kerkhof wil zich als Havenmeester de komende jaren richten op het verder intensiveren en uitbouwen van de samenwerking met de partners in het Centraal Nautisch Beheer, Rijkswaterstaat, de havenautoriteiten en de veiligheidsregio’s. Zij zegt: ‘Ik ben een verbinder en voel me thuis in de dynamiek van het publieke speelveld waarin met veel partijen wordt samengewerkt. Als Havenmeester ga ik mij inzetten voor een veilige, vlotte en duurzame scheepvaart in de havenregio.’ (DvdM)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook