Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Havendagen en Delfpop pakken uit in Delfzijl

DELFZIJL

Horeca, winkeliers en (maritieme) bedrijven in Delfzijl halen in het weekend van 5 en 6 september alles uit de kast voor de gratis toegankelijke evenementen Havendagen Delfzijl en het muziekfestival Delfpop.

1 / 1
Havendagen en Delfpop pakken uit in Delfzijl

Havendagen en Delfpop pakken uit in Delfzijl

De haven, het centrum en het Molenbergplein veranderen in één groot feestterrein met veel schepen en materieel als decor voor doe-activiteiten en optredens van shantykoren en opkomende artiesten. Grote en kleine schepen heten bezoekers welkom aan boord voor een rondleiding of een rondvaart. Nabij de haven is het Muzeeaquarium gratis te bezoeken. De Havendagen staan dit jaar in het teken van werk, onderwijs en vernieuwing onder het motto ‘De haven werkt!’. (DvdM)
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook