Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Brussel’ verdeelt 13,1 miljard

BRUSSEL

De Europese Commissie heeft 13,1 miljard euro toegewezen aan investeringen in 276 projecten voor verbetering van de transportinfrastructuur. De vijf grootste binnenvaartprojecten daarbij zijn de Seine-Scheldeverbinding (totale investering 2,3 miljard euro tot 2020), Albertkanaal (185,5 miljoen), nieuwe sluis Terneuzen (120,2), Maasroute (34,9) en Mittellandkanaal (33,9).

1 / 1
‘Brussel' verdeelt 13,1 miljard

‘Brussel' verdeelt 13,1 miljard

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook