Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Overnachtingsplaatsen Bergambacht

BERGAMBACHT

Gemeente Krimpenerwaard en Rijkswaterstaat houden 1 juli een informatiebijeenkomst over de nieuwe overnachtingsplaatsen in Bergambacht, op de Beneden-Lek, ten oosten van het veer.

Op de avond lichten de gemeente en Rijkswaterstaat de inpassing van de overnachtingsplaatsen in het bestemmingsplan en het natuurcompensatieplan toe aan omwonenden, gebruikers en belangstellenden. De informatieavond wordt gehouden van 19.00 tot 20.30 uur in restaurant Dimphis aan de Lek, Lekdijk-West 4 in Bergambacht.

De avond start met een presentatie van Rijkswaterstaat over de overnachtingsplaatsen en het natuurcompensatieplan. Na de presentatie kunnen bezoekers in gesprek gaan met deskundigen van Rijkswaterstaat en de gemeente.

Het ontwerpbestemmingsplan en het Milieu Effect Rapport (MER) liggen van 17 juni tot en met 28 juli ter inzage en staan ook op de websites van Krimpenerwaard en Rijkswaterstaat. Ook het Ontheffingsbesluit Verordening Ruimte in deze periode kan worden ingezien. De stukken zijn in te zien tijdens bezoekuren (maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur) bij de publieksbalie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, kantoor Stolwijk, Dorpsplein 8, 2821 AS Stolwijk. (MdV)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook