Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zorgen over werkgelegenheid

ROTTERDAM

De vakbonden FNV en CNV maken zich vanwege de automatisering grote zorgen over de werkgelegenheid in de Rotterdamse haven. Het aantal banen in de containersector in de Rotterdamse haven daalt vanaf 2017 met 200 tot 800. De bonden zijn daarvoor al twee jaar in overleg met ondernemersvereniging Deltalinqs en Havenbedrijf Rotterdam.

1 / 1
Zorgen over werkgelegenheid

Zorgen over werkgelegenheid

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook