Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Strikt toezicht op beperkte doorvaart Wilhelminasluis

Zaanstad

De doorvaart van de Wilhelminasluis in Zaandam blijft, ook tijdens het uitstel van de kolkvernieuwing, beperkt tot schepen van maximaal 86 meter lengte, 9,50 meter breedte, een diepgang van 2,80 meter en 2000 kubieke meter waterverplaatsing. Daar wordt volgens Sander Warnas, nautisch adviseur van de gemeente Zaanstad, scherp op toegezien. Uitzonderingen zijn alleen mogelijk met een vergunning.

1 / 1
Strikt toezicht op beperkte doorvaart Wilhelminasluis

Strikt toezicht op beperkte doorvaart Wilhelminasluis

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook