Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Oss verplaatst autosteiger, succes voor Vibia

OSS [update]

De gemeente Oss heeft toegezegd de autosteiger voor de brug bij Macharen (haven Oss) te zullen verplaatsen. Dit na herhaaldelijke klachten van schippers. Er komt een nieuwe steiger elders in de haven, waar precies is nog onduidelijk. Ook de steiger om water te bunkeren wordt verplaatst.

1 / 1
Oss verplaatst autosteiger, succes voor Vibia

Oss verplaatst autosteiger, succes voor Vibia

De toezegging is een succes voor de vrouwen van Vibia (Vrouwen in de Binnenvaart in Actie). Zij stuurden eind vorig jaar een brandbrief aan het college van burgemeester en wethouders over de vele tekortkomingen aan de haven van Oss. In de brief ging het onder meer over het beperkte aantal ligplaatsen, de hoogte en de heffing van het havengeld, rottende meerpalen en ratten op de wal. Ook de problemen rond de autosteiger en de nauwelijks bereikbare wateraansluiting werden aangeroerd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook