Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Waarom is huisvuil in binnenvaart bedrijfsafval?’

DEN HAAG

Waarom is huisvuil in de binnenvaart bedrijfsafval? Dat is één van de vragen die Tweede Kamerlid Farshad Bashir (SP) 26 februari aan minister Melanie Schultz van Infrastructuur en Milieu en aan Eric Wiebes, de staatsecretaris van Financiën, heeft gesteld over de inzameling van huisvuil in de binnenvaart.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Karel Engel

    Waarom wordt het wegtransport wel uitgebreid voorzien van inzamelvoorzieningen? Zie de enorme aantallen vuilcontainers t.b.v. vrachtwagenchauffeurs bij hun parkeerplaatsen langs de snelweg. Op deze manier wordt de ene modaliteit benadeeld t.o.v. de andere.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook