Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

PA-7 nieuwe blusboot BST in Zeeuwse wateren

Dintelsas

BST in Dintelsas heeft een nieuw, 25-jarig contract met de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant afgesloten voor blus- en reddingswerk op het water tussen de Kreekraksluizen en Willemstad. Eigenaar Reinier van der Zee kocht hiervoor onlangs een nieuwe blusboot, die binnenkort in de vaart komt.

1 / 1
PA-7 nieuwe blusboot BST in Zeeuwse wateren

PA-7 nieuwe blusboot BST in Zeeuwse wateren

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook