Akkoord over financiering Seine-Nord

De Franse departementen Nord, Pas de Calais, Somme en Oise hebben een intentieverklaring getekend voor de financiering van Seine-Nord. De vier departementen zijn bereid samen 500 miljoen euro bij te dragen aan de aanleg van het nieuwe kanaal. De totale aanlegkosten zijn geraamd op ruim 4,5 miljard euro.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Akkoord over financiering Seine-Nord | Schuttevaer.nl

Akkoord over financiering Seine-Nord

De Franse departementen Nord, Pas de Calais, Somme en Oise hebben een intentieverklaring getekend voor de financiering van Seine-Nord. De vier departementen zijn bereid samen 500 miljoen euro bij te dragen aan de aanleg van het nieuwe kanaal. De totale aanlegkosten zijn geraamd op ruim 4,5 miljard euro.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer