‘Stop spuien met zeesluis Delfzijl’

‘Schippers missen een tij door het spuien met de zeesluis bij Delfzijl, dat kost ze een dag’, zei erelid Frans Bieze van Schuttevaer Noord-Nederland zaterdag 17 januari in de afdelingsvergadering in Drachten. ‘Stop er acuut mee’, klonk de oproep van Bouke van der Veen, die vanuit zijn bevrachtingskantoor direct zicht heeft op de sluis. De schippersbond ASV heeft formeel bezwaar aangetekend tegen het nieuwe bedieningsregime.

Rijkswaterstaat beroept zich op ‘bijzondere weersomstandigheden’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Stop spuien met zeesluis Delfzijl’ | Schuttevaer.nl

‘Stop spuien met zeesluis Delfzijl’

‘Schippers missen een tij door het spuien met de zeesluis bij Delfzijl, dat kost ze een dag’, zei erelid Frans Bieze van Schuttevaer Noord-Nederland zaterdag 17 januari in de afdelingsvergadering in Drachten. ‘Stop er acuut mee’, klonk de oproep van Bouke van der Veen, die vanuit zijn bevrachtingskantoor direct zicht heeft op de sluis. De schippersbond ASV heeft formeel bezwaar aangetekend tegen het nieuwe bedieningsregime.

Rijkswaterstaat beroept zich op ‘bijzondere weersomstandigheden’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer