Integratie BLN-Koninklijke Schuttevaer kan doorgaan

De afdelingsvergaderingen in BLN-Koninklijke Schuttevaer stemmen in meerderheid in met het BLN-integratievoorstel van het Schuttevaer-hoofdbestuur, tot nu toe met uitzondering van de afdeling IJsseldelta-Zwartewater. Dinsdag 30 december zetten ook de afdelingen Limburg Oost-Brabant, Utrecht en Werkendam het licht op groen.

Integratie BLN-Koninklijke Schuttevaer kan doorgaan

Door Dirk van der Meulen
Koninklijke Schuttevaer kent statutair een getrapte vertegenwoordiging. De leden hebben stemrecht in de afdelingsvergadering, elke afdeling heeft een vast aantal zetels in de algemene ledenvergadering. Voor eind januari wordt een besluitvormende algemene ledenvergadering gehouden, waar de afdelingsvertegenwoordigers worden geacht de mening van hun afdeling voor het voetlicht te brengen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Integratie BLN-Koninklijke Schuttevaer kan doorgaan | Schuttevaer.nl

Integratie BLN-Koninklijke Schuttevaer kan doorgaan

De afdelingsvergaderingen in BLN-Koninklijke Schuttevaer stemmen in meerderheid in met het BLN-integratievoorstel van het Schuttevaer-hoofdbestuur, tot nu toe met uitzondering van de afdeling IJsseldelta-Zwartewater. Dinsdag 30 december zetten ook de afdelingen Limburg Oost-Brabant, Utrecht en Werkendam het licht op groen.

Integratie BLN-Koninklijke Schuttevaer kan doorgaan

Door Dirk van der Meulen
Koninklijke Schuttevaer kent statutair een getrapte vertegenwoordiging. De leden hebben stemrecht in de afdelingsvergadering, elke afdeling heeft een vast aantal zetels in de algemene ledenvergadering. Voor eind januari wordt een besluitvormende algemene ledenvergadering gehouden, waar de afdelingsvertegenwoordigers worden geacht de mening van hun afdeling voor het voetlicht te brengen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer