Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

VNF staat weer ruimere spitsenmaat toe

PARIJS

Voies Navigables de France (VNF) staat weer schepen van 39,50 bij 5,10 m toe op het grootste deel van de Freycinet-vaarwegen. Dat heeft de Franse vaarwegbeheerder per scheepvaartbericht bekend gemaakt.

Deze tijdelijke maatregel is het resultaat van het werkoverleg dat afgelopen week plaats had tussen vertegenwoordigers van VNF, het Ministerie van Transport, de gendarmerie en de binnenvaartorganisaties CNBA, La Glissoire, CAF en BLN-Koninklijke Schuttevaer over de nieuwe Franse politiereglementen (RPP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook