Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Ontstenen IJssel kan niet’ (video)

ROTTERDAM [update]

BLN – Koninklijke Schuttevaer krijgt bij ontstening van 16 locaties langs de Geldersche IJssel te weinig garanties voor voldoende vaardiepte. Daar werd al voor gewaarschuwd in de zienswijze die Schuttevaer in mei gaf op het ontwerp projectplan ‘KRW oeveroptimalisatie IJssel Cluster II’. Maar nu Rijkswaterstaat het milieubelang voor laat gaan, stapt de nautisch-technische belangenorganisatie naar de rechter om de scheepvaartbelangen veilig te stellen.

1 / 1
‘Ontstenen IJssel kan niet' (video)

‘Ontstenen IJssel kan niet' (video)

BLN Koninklijke Schuttevaer stapt naar de rechter

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • Ria Bienenmann

  Helemaal met vorige schrijver eens.
  We moeten het tv programma “Kanniewaarzijn”er maar eens bij halen thema geld in het water gooien.

 • J H Boerman

  waar is rijkswaterstaat mee bezig er moet bezuinigt worden en dit is volgens mij geld weggooien en dhr Veuger geeft een voorbeeld van de A50 dicht voor reparatie maar hij moet eigenlijk zeggen we gaan de A2 weer versmallen want dan hebben bepaalde dieren meer leefruimte het is toch te zot voor woorden

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook