Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

COV over Rijksbegroting 2015: ‘Stop de versobering’

DEN HAAG [Update, eerste versie 16 september 2014 18:40]

‘Stop direct met de versoberingsoperaties’, is de oproep die BLN Koninklijke Schuttevaer-directeur Kees de Vries namens het Centraal Overleg Vaarwegen (COV) doet in reactie op de begroting van het ministerie van Infrastructuur en Milieu voor 2015. Hij is op zich wel tevreden over het budget voor de hoofdvaarwegen. ‘Alle projecten staan keurig vermeld. Het lijkt gelukkig eerder wat bijplussen dan afplussen.’ De Vries: ‘Als de miljoenen er zijn, wat zaniken we dan nog over een versobering met 2 fte’s bij Rijkswaterstaat. Ons imago komt daardoor in de knel.’

1 / 1
'Stop de versobering'

'Stop de versobering'

COV: tevreden over begroting, zorg over bedieningstijden en rivieringrepen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook