Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Almelo-De Haandrik verliest lading

COEVORDEN

Het tot 700 ton opgewaardeerde kanaal Almelo-De Haandrik naar Coevorden ligt klaar voor groeiende ladingstromen, maar het tegenovergestelde gebeurt momenteel. Vorig jaar noteerde de provincie Overijssel nog een plus van ruim 30.000 ton aan vervoerde lading. Die winst wordt echter voor de komende jaren teniet gedaan door de sluiting van de Omnia Plaatvloerenfabriek in Coevorden.

1 / 1
Almelo-De Haandrik verliest lading

Almelo-De Haandrik verliest lading

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook