Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Stremming Willem Alexandersluis voorbij

AMSTERDAM [update]

Rijkswaterstaat meldt dat de grote sluis (Prins Willem Alexandersluis) van de Oranjesluizen, die er sinds 24 februari 18.30 uur uitlag wegens een defect, zaterdag 1 maart vanaf 18:00 uur weer volledig in gebruik is. Dat is nog een paar uur eerder dan vrijdag was voorzien en ruim 2 dagen eerder dan de verwachting aan het begin van de week.

1 / 1
Oranjesluizen dicht boven 95 meter

Oranjesluizen dicht boven 95 meter

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • J.I. de Boer

    Zou het oude sluiscomplex niet gewoon open kunnen aan beide kanten, er is nauwelijks verval.

  • S. Westdorp

    Schepen, langer dan 110 meter, komende vanuit het Noorden kunnen in overleg met de Havendienst Bataviahaven desgewenst een ligplaats innemen aan de buitenzijde van de Bataviahaven.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook