Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

ATM Moerdijk voorbereid op ontgassingsverbod

Moerdijk

Afvalstoffen Terminal Moerdijk (ATM) heeft zijn ontgassingsinstallatie voor binnenvaartschepen uitgebreid. Het aantal gebieden in Nederland waar vrij mag worden ontgast, neemt steeds verder af en ook voor het Hollands Diep is een ontgassingsverbod op komst. Het bedrijf verwacht daardoor meer drukte aan de waterkant. De uitbreiding van de installatie zelf is voltooid, er wordt nu gekeken naar uitbreiding van de afmeermogelijkheden.

1 / 3
ATM Moerdijk voorbereid op ontgassingsverbod

ATM Moerdijk voorbereid op ontgassingsverbod

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • kier rijks

    goede zaak veilig voor de omgeving en bemaning laat het maar helemaal verbieden ook in duitsland en meer instalaties waar je kan ontgassen

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook