Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Rotterdams Boeganker voor Erich Staake (DuisPort)

DUISBURG

Erich Staake, directeur van DuisPort, heeft een Boeganker ontvangen van het Havenbedrijf Rotterdam. De onderscheiding wordt toegekend aan personen die een uitzonderlijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van de Rotterdamse haven.

1 / 1
Rotterdams Boeganker voor Erich Staake (DuisPort)

Rotterdams Boeganker voor Erich Staake (DuisPort)

Erich Staake heeft het Boeganker gekregen voor zijn grote bijdrage aan de ontwikkeling van de binnenhaven van Duisburg en de relatie Duisburg – Rotterdam. Het Boeganker werd maandag 27 augustus uitgereikt door de Rotterdamse havendirecteur Hans Smits tijdens een bezoek van de Raad van Commissarissen en de directie van het Havenbedrijf Rotterdam aan Duisburg.
DuisPort beheert en ontwikkelt de haven van Duisburg, de grootste binnenhaven ter wereld. Jaarlijks wordt meer dan 70 miljoen ton goederen tussen Rotterdam en Noordrijn-Westfalen vervoerd. Het grootste deel daarvan gaat via de haven van Duisburg. De corridor Duisburg-Rotterdam is de snelste en meest efficiënte transportas van Europa. De rivier de Rijn speelt daarin een hoofdrol.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook