Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Binnenvaart wil havengeld graag afrekenen per minuut’

AMSTERDAM

Het verzelfstandigde Havenbedrijf Amsterdam gaat vanaf 2014 zelf havengeld innen en is op zoek naar een goed systeem daarvoor. ‘Ik denk dat onze leden graag een systeem willen waarin de exacte verblijfsduur tegen een redelijk tarief wordt afgerekend’, zei Annemarie Jorritsma, voorzitter Koninklijke Schuttevaer op het symposium ‘De Amsterdamse Haven: Showroom van de toekomst’ ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van Havensociëteit Groot Amsterdam.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook