Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Dit kan de minister ons niet aan doen’

SLIEDRECHT

‘Zoals de minister de zaak nu insteekt, kan het echt niet’, zei Schuttevaer-voorzitter Annemarie Jorritsma-Lebbink in haar jaarrede voor zo’n 250 leden en gasten van Koninklijke Schuttevaer. ‘Wij gaan onder geen beding akkoord met inkrimping van de bedieningstijden en ander kwaliteitsverlies op vaarwegen, zeker niet op de kleinere vaarwegen die toch al in het gedrang komen. Zo raken de klanten het vertrouwen in de binnenvaart kwijt.’

Jorritsma: ‘Rijkswaterstaat heeft nu wel genoeg ingeleverd’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook