Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

STC-Group: nieuwbouw Havenvakschool klaar voor gebruik

ROTTERDAM

Het nieuwe schoolgebouw van het Scheepvaart en Transport College, onderdeel van de STC-Group, aan de Waalhaven Zuidzijde/Anthony Fokkerweg is vrijdagmorgen 27 april opgeleverd. Na de inspectie van het prachtige, transparante pand werden de handtekeningen gezet en het pand officieel eigendom van de STC-Group.

1 / 1
Havenvakschool

Havenvakschool

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • hans

    leraren en trainers worden nu zeker op dagbasis ingehuurd (ZZPers)?
    Naar mij idee wordt hier weer veel geld over de balk gegooid

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook