Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sluis Eefde schut weer normaal

EEFDE

Rijkswaterstaat draait sinds begin deze week weer met de gerepareerde hefdeur van sluis Eefde. De constructie werd verstevigd naar aanleiding van TNO-onderzoek. Uit dat onderzoek blijkt dat het vallen van de sluisdeur vrijwel zeker is veroorzaakt door het bezwijken van een draadstang aan de noordzijde van de hefdeur..

1 / 1
Sluis Eefde draait weer

Sluis Eefde draait weer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • een schipper

    is het niet zo dat je als bedrijf aansprakelijk bent voor schade aan derden als er op jouw terrein iets gebeurd ,vb als ik personeel op mijn schip aan het werk heb en door mijn fout of onoplettendheid er een ongeluk gebeurd ik verantwoordelijk ben en niet de werf of machinefabriek die iets gemaakt heeft maar door omstandigheden iets kapot gaat en daardoor een ongeluk gebeurd, of het personeel een zwemvest weigert te dragen of vergeet ,en er gebeurt iets ,ben ik verantwoordelijk en niet de zwemvestfabrikant .
    verder wil ik het sluis personeel een compliment geven over de afhandeling mbt het schutten,er zal vast veel stress zijn geweest ,maar toch is het mede door de sluismeester goed verlopen ,die worden nog weleens vergeten.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook