Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Zwerver III direct volop aan het werk

HARLINGEN

De Zwerver III, het nieuwe multi-purpose DP-1 support vessel van maritiem ondersteuningsbedrijf HvS Dredging Support uit Harlingen, is na de oplevering volop aan het werk. Volgens eigenaar Arjan van Stee bevalt de opvolger van de Zwerver II, die al in 2008 werd verkocht, ‘ongekend goed’.

1 / 1
Zwerver III direct volop aan het werk

Zwerver III direct volop aan het werk

Door Erik van Huizen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • André

  Arjan, geweldig om te horen dat alles boven verwachting functioneerd. Daar zijn wij best trots op. Ook goed te horen dat daarbij de LED verlichting boven verwachting functioneerd.
  André de Wijs

 • Sierk-Jan Dijkstra

  Arjan en Hans, van harte met jullie nieuwste Multicat. Weer een volledig uitgeruste alleskunner. Kortom een schip met klasse (en zelfs ijsklasse)!

 • bas v nes

  he hans en fam weer een krachtpatser erbij geweldig weer een oer hollands schip bij de fam kooiman gemaakt. veel geluk toegewenst van bas ex enavant 18 van heeeeeel lang geleden. wij zitten ook in de bagger met de vinotra 10 en houden alles op diepte met onze diepgang. groeten ouwe visserman. bas

 • Kapijan

  Kijk, daar kan geen andere multicat tegen op, dit is een echte multicat, hier is over nagedacht en ook uitgevoerd!! vaak wordt er aan bemaning van multicats om ideeen gevraagd al er een nieuwe cat gebouwd wordt, maar dan wordt het toch weer veranderd, omdat het te duur, niet nodig etc,vraag dan geen advies of ideeen!!! goed gedaan zou ik zeggen!!!.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook