Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

IJs legt Franse binnenvaart stil

LYON

Naast alle kleine kanalen en de Moezel, gingen in Frankrijk afgelopen week ook het Canal du Nord en de grootschalige Saône dicht vanwege ijsgang. Maandag was er volgens vaarwegbeheerder Voies Navigables de France (VNF) zo’n 2500 kilometer aan kleinschalige vaarwegen en 400 kilometer aan grote vaarwegen gestremd.

1 / 1
IJs legt Franse binnenvaart stil

IJs legt Franse binnenvaart stil

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • jessica

    vanaf waar is de boven moezel nog dicht ? als het daar nog dicht is tenminste

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook