Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Overslag Rotterdamse haven neemt licht toe

ROTTERDAM

De goederenoverslag in de Rotterdamse haven is in 2011 met 0,8% toegenomen tot 433 miljoen ton. Dit is 3 miljoen ton meer dan in het vorige recordjaar 2010. De aanvoer groeide 0,8% tot 308 miljoen ton, de afvoer 0,7% tot 126 miljoen ton. De overslag van ijzererts en schroot (-6%), ruwe olie (-8%) en minerale olieproducten (-6%) liep terug. Er werd meer agribulk (+18%), kolen (+12%), overig droog massagoed (+7%), overig nat massagoed (+2%), containers (+10%), roll on/roll off (+4%) en overig stukgoed (+13%) behandeld.

1 / 1
Overslag Rotterdamse haven neemt licht toe

Overslag Rotterdamse haven neemt licht toe

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook