Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Laag water: uitstel deurwissel Prinses Beatrixsluizen

UTRECHT

Rijkswaterstaat stelt het verwisselen van de sluiskolkdeur in de Prinses Beatrixsluizen wegens de lage waterstanden uit. De werkzaamheden stonden gepland van 10 tot en met 17 december. Rijkswaterstaat komt met dit uitstel tegemoet aan de schippers omdat de wachttijden anders te hoog zijn.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • Haula

  Het zal vast wel van iemand van de werkvloer zijn gekomen.

 • Hagens

  Waren ze in Duitsland maar de helft zo meewerkend , heb het idee dat er bij de WSA mensen zitten die niet zoveel verstand van scheepvaart heeft.
  De kleine sluis bij Friederixchsfeld ligt er al ettelijke maanden uit, men vindt dat een doodnormale zaak dat je in extreme gevallen de 14 de schutting hebt is dan pech, lekker moet je die ambtenaar zer loon korten staat die gelijk op tilt.
  Ook wil men je niet opbellen als je aan de beurt bent, hoezo service?
  Nog frapanter is het feit dat ii noot iemand aan deze sluizen zie werken, of komt men met het excuus dat de onderdelen niet voorradig zijn,zorg dat er reserve onderdelen zijn en doek het WSA op en werk meer met buitenfirmas, dan kan je eerst alle kleine sluizen onderhoud aan plegen eens per jaar en daarna alle grote eens per jaar.

 • mtsdiff

  Dat is een heel goed bericht en goed bedacht in deze tijden van lage waterstanden, een compliment voor degene die dit bedacht heeft.
  Mvg bemanning Diff

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook