Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Blokkendam Maasvlakte 2 komt boven water

ROTTERDAM

De eerste 40 meter van de nieuwe blokkendam, die Maasvlakte 2 beschermt tegen golfaanvallen, is boven water gekomen. Drie weken geleden is een speciale kraan, de Blockbuster, gestart met de aanleg van deze golfbreker, die 50 meter uit de kust in zee komt te liggen.

1 / 1
Blockbuster Maasvlakte 2

Blockbuster Maasvlakte 2

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook