Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Neem nooit het woord techneut in de mond’

AMERSFOORT

Wat kunnen we leren van de fouten die we eerder maakten? Die vraag stond 9 november centraal op de Waterbouwdag 2010 in Amersfoort. Behalve de debacles van de Noord-Zuidlijn, HSL en de Haagse tramtunnel kwam vooral naar voren dat nog steeds een drastische verbetering van het technisch onderwijs nodig is om Nederland zijn voorsprong op waterbouwgebied te laten behouden.

1 / 1
strukton

strukton

Strukton haalde dan weliswaar nog een bijzonder zware klus binnen met het Busan Geoje Fixed Link-project, maar het is niet vanzelfsprekend dat dit een volgende keer weer gebeurt, gezien de toenemende concurrentie en kennis in het buitenland, vooral in China en Korea.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook