Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Cartooneske Wereldhavendagen

ROTTERDAM

Tijdens de Wereldhavendagen staan het Maritiem Museum Rotterdam en het Havenmuseum op 4 en 5 september in het teken van het eerste Rotterdamse Cartoonfestival. De toegang is op beide dagen gratis.

Tijdens de Wereldhavendagen huisvest het Maritiem Museum het Rotterdamse Cartoonfestival. In containers op het plein van het museum zijn internationale inzendingen te zien met als thema ‘Werken in de haven van de toekomst’. In totaal stuurden 60 cartoonisten van over de hele wereld hun werk in. Daarnaast worden verschillende kale containers live omgetoverd tot ware cartoonkunstwerken, kunnen bezoekers zelf ster zijn in een fotocartoon of zich laten vereeuwigen door een karikaturist. Wie denkt: dat kan ik ook! kan deelnemen aan een van de workshops cartoontekenen op 4 of 5 september tussen 12.00 – 17.00 uur door studenten van de Willem de Kooning Academie.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook