Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Sint Jobshaven roept alle hens aan dek voor Wereldrecord

ROTTERDAM

De vloot sleep- en duwboten is nog niet op volle sterkte om 4 september op de Nieuwe Maas in Rotterdam het record te breken voor vermelding in het Guinness Book of Records. ‘We zijn nog niet vol, we trekken er hard aan de laatste dagen’, zegt voorzitter Mark Vogt van de Stichting Sint Jobshaven.

In het Lloydkwartier te Rotterdam is de stichting opgericht om meer maritieme levendigheid in en om de stadshaven te creëren. Daarnaast is de Sint Jobshaven honderd jaar geleden gegraven en vond men het tijd worden voor een verjaardagsfeestje. De stichting wil daarom elke schipper van een sleep- of duwboot oproepen om zich aan te sluiten bij de Guinness Wereldrecordpoging ‘grootste vloot sleep en duwboten’.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(DvdM)

Reacties (1)
  • kruid

    City-race, wereldrecord ? Fijnstof !

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook