Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kabelponten hebben veel last van recreatievaart

DEN HAAG

Kabelponten hebben veel last van het gedrag van de recreatievaart. Dit concludeert de Inspectie Verkeer en Waterstaat naar aanleiding van een onderzoek naar de veiligheid van veerponten. Daarin concludeert IVW ook dat de veerpont een veilige wijze van vervoer is.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Klaas

    Borden plaatsen verboden voor waterskiĆ«rs en jetski’s. Lik op stuk beleid bij overtreding Wat heeft de ANWB/Hiswa hier mee te maken (pappen en nat houden)

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook