Rijkswaterstaat op de HISWA

Ook Rijkswaterstaat is vertegenwoordigd op de HISWA Amsterdam Boat Show 2009. In de stand van Rijkswaterstaat is onder andere het vaartuig de Kerf te bezichtigen en kunt u de nieuwe film “Veilig varen doen we samen” bekijken.

Kinderen kunnen een certificaat verdienen met mastwerpen, er zijn stewards aanwezig en u kunt natuurlijk in gesprek met Rijkswaterstaat, direct of digitaal via Spiegelnet. Rijkswaterstaat is te vinden op standnummer 01.302, dat is op het ‘Veiligheidseiland’ in Hal 1, rechts van de hoofdingang.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Rijkswaterstaat op de HISWA | Schuttevaer.nl

Rijkswaterstaat op de HISWA

Ook Rijkswaterstaat is vertegenwoordigd op de HISWA Amsterdam Boat Show 2009. In de stand van Rijkswaterstaat is onder andere het vaartuig de Kerf te bezichtigen en kunt u de nieuwe film “Veilig varen doen we samen” bekijken.

Kinderen kunnen een certificaat verdienen met mastwerpen, er zijn stewards aanwezig en u kunt natuurlijk in gesprek met Rijkswaterstaat, direct of digitaal via Spiegelnet. Rijkswaterstaat is te vinden op standnummer 01.302, dat is op het ‘Veiligheidseiland’ in Hal 1, rechts van de hoofdingang.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer