Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gorinchem legt ‘bijzondere affectie’ in autosteiger

GORINCHEM

De leeg afvarende tanker Sombra van schipper/eigenaar Mark Remie uit Gorinchem was maandag officieel de eerste gebruiker van de nieuwe dubbele autosteiger langs de Merwede. Burgemeester Piet IJssels van Gorinchem en directeur Sybren van Dam van Water en Scheepvaart bij Rijkswaterstaat Zuid-Holland manoeuvreerden de auto behendig van boord op de steiger.

1 / 1
Gorinchem legt ‘bijzondere affectie' in autosteiger

Gorinchem legt ‘bijzondere affectie' in autosteiger

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook