Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Trouwschip

Vol verwachting loop ik door de pittoreske straatjes van Monnickendam. Toen ik een keer eerder in dit stadje aan de voormalige Zuiderzee verzeilde, was ik direct verkocht vanwege de grachtjes, sluisjes en natuurlijk de overblijfselen van de stadsmuur. Maar waar het me vooral om gaat is het maritieme verleden van dergelijke stadjes en wat er nu misschien nog van over is.

1 / 1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • René Quist

    Geachte heer Steenbergen, het kan kloppen dat u de column van Zware Kees al in de krant heeft gelezen. We plaatsen alle artikelen van de krant op de site en vice versa kiezen we beste artikelen van de site voor de krant. Een groeiend aantal abonnees leest Schuttevaer alleen digitaal en we willen dat iedereen alle informatie kan lezen. Mocht u nog vragen hebben? Schroom dan niet om contact op te nemen. Met groet, Rene Quist, hoofdredacteur Schuttevaer. 06-14051010

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.