Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

STCW veiligheidscursus nu helemaal online 

HARLINGEN

Trainingsinstituut Rood Boven Groen in Harlingen is volgens eigen zeggen het eerste bedrijf dat de STCW-training Security Awareness aanbiedt in een E-learn omgeving. De ID-beveiliging maakt het mogelijk de online training 24/7 en overal te volgen.

Rood Boven Groen is door Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) erkend en biedt diverse maritieme trainingen voor koopvaardij- en passagiersschepen, overeenkomend met de vereisten van STCW ‘78. De trainingen zijn ook ISO 9001-gecertificeerd.

Beginnende maritieme werkers moeten voldoen aan STCW-trainingseisen. Dat geldt zelfs voor pianisten en gastvrouwen op cruiseschepen. Volgens Rood Boven Groen maakt online leren het leven van zeevarenden een stuk gemakkelijker. Het maakt in elk geval reizen naar een trainingslocatie onnodig.

De cursus is beoordeeld door ILT en voldoet aan normen en trainingsvereisten zoals de International Ship and Port Facility Security (ISPS-code), IMO Model Course 3.27 Security Awareness Training for all Seafarers (editie 2012) en STCW 1978 (as amended).

Behalve online trainingen biedt Rood Boven Groen ook cursussen op maat en aan boord aan, gegeven door trainers met praktische ervaring. (SK)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.