Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Kijk en luister terug op video: het Scheepsmotoren Webinar

ROTTERDAM

In de aanloop naar het – wegens corona uitgestelde – Schuttevaer Scheepsmotoren Event 2020 was er woensdag 25 maart een ingelast Scheepsmotoren Webinar. Vier sprekers gingen in op de actualiteit van scheepsmotoren en green deal, als voorproefje op het event op 10 juni. Als het dan kan en mag, in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. 

1 / 2
Schuttevaer-hoofdredacteur Dirk van der Meulen in gesprek met BLN-voorzitter Dominic Schrijer, één van de vier gasten tijdens het Scheepsmotoren Webinar.

Schuttevaer-hoofdredacteur Dirk van der Meulen in gesprek met BLN-voorzitter Dominic Schrijer, één van de vier gasten tijdens het Scheepsmotoren Webinar.

In een drie kwartier durend praatprogramma kwamen aan het woord: BLN-voorzitter Dominic Schrijer, EICB-directeur Khalid Tachi, directeur Peter Snijders van Koedood Marine Group en VIV-directeur Michel Voorwinde, onder leiding van Schuttevaer-hoofdredacteur Dirk van der Meulen. Daar werd ook de jaarlijkse special Schuttevaer Motoren gepresenteerd.

Kijk hieronder het webinar terug op video.

Meer webinars

Nu evenementen vanwege het coronavirus tijdelijk niet mogelijk zijn, organiseert vakuitgeverij ProMedia met Schuttevaer en Nieuwsblad Transport meer webinars om ondernemers in transport en logistiek bij te praten:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.