Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: Wet van behoud van ellende

Amsterdam

Wij zijn op school opgevoed met enige kennis over de ‘Wet op behoud van energie’. Zo weten we dat van onze verbrandingsmotor aan boord een aanzienlijk deel helaas als warmte via de schoorsteen de lucht in gaat. Gemiste kans zou je zeggen…

1 / 2
BLN-Schuttevaer bedankt de brugbedienaars van Waternet. Ook die van de bruggen over de Ringvaart, werkzaam voor de provincie (Trigion) kregen deze blijk van waardering.

BLN-Schuttevaer bedankt de brugbedienaars van Waternet. Ook die van de bruggen over de Ringvaart, werkzaam voor de provincie (Trigion) kregen deze blijk van waardering.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • M. den Hertog

  Ach, het groene extremisme heeft in Amsterdam vaste voet aan de grond. Geen zorgen, Andries, je krijgt nog genoeg te doen met onze hoofdstad. Men wil daar met gepaste stappen de volledige stadseconomie de nek omdraaien. Vervoer over water vindt men alleen interessant als men er geen last van heeft.

 • j.hagens

  Zeker een compliment aan de Brugbedienaars, niet alleen Gemeente Amsterdam, maar alle die met deze Materie te doen hadden (Alphen, Ringvaart en Schiphol draaibrug)
  De Overtoombrug was kapot, op alle manieren is dit tot laat in de Avond gerepareerd, de schepen kregen een keurige ligplaats in de stad, na de reparatie is het Scheepvaartverkeer gedoseerd doorgelaten met verstand van zaken.
  Geloof niet dat alle Amsterdammers het erg vonden, men maakte fotos en filmjes .

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.